Nemzetközi Viselkedés Konzultáns képzés indul a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán!

2021. szeptember 11. - 20:30
Jelentkezz, ha a legújabb kutatásokra épülő, evidencia alapú módszerekkel segítenél viselkedési kihívással élők életminőségének javításában!

Nemzetközi Viselkedés Konzultáns képzés indul a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karán!

Jelentkezz, ha a legújabb kutatásokra épülő, evidencia alapú módszerekkel segítenél autizmussal, viselkedésproblémával vagy más viselkedési kihívással élők életminőségének javításában!

Jelentkezz, ha szeretnél elsajátítani egy nemzetközileg elismert, világszerte keresett szakmát, melyre egyre nagyobb szükség van!

Jelentkezz, ha szívesen foglalkoznál hatékony eszközökre támaszkodva a kihívást jelentő viselkedések csökkentésével, és új készségek tanításával autizmussal vagy intellektuális képességzavarokkal élő, Down szindrómás, vagy bármilyen más speciális nevelési igényű, vagy akár tipikusan fejlődő gyermekek esetében!

A képzés elvégzésével nemzetközileg akkreditált, igazoltan hatékony tudásra tehetsz szert, nemzetközileg képesített, külföldi egyetemeken végzett oktatóinktól tanulva. A képzés célja, hogy a végzett hallgatók a megfelelő gyakorlati órák igazolása után sikeresen letehessék a Nemzetközi Viselkedéselemző Szervezet (International Behavior Analysis Organization, IBAO) képesítő vizsgáját és szaktudásukkal hatékonyan segíthessék érintett egyének, csoportok és családok életét, valamint egészségügyi, szociális és oktatási intézmények munkáját.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, a képzés mintatanterve és jelentkezési lap elérhető itt:

https://nk.unideb.hu/hu/szakiranyu-tovabbkepzesek

Amennyiben bizonytalan vagy abban, hogy a végzettséged elegendő-e a jelentkezéshez, küldd meg az okleveled másolatát az e-mail címre.

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 26.

A jelentkezési lapokat a kért másolatokkal együtt az e-mail címre kérjük megküldeni!

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.