Fotópályázat felhívás

2019. október 24. - 12:15
Fotópályázatot hirdet a Népegészségügyi Kar

A Magyar Tudomány Ünnepéhez kapcsolódóan fotópályázatot hirdet a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar, melynek témája: "A Népegészségügy ezer arca".

Jelenlegi és hajdani egyetemi dolgozók, hallgatók jelentkezhetnek amatőr/profi képekkel az alábbi felbontás, méretezés szerint: digitális fényképezőgép és mobil készülék esetén is, a hosszabbik oldala minimum 2500 pixel legyen (ez hozzávetőlegesen az A/4 méret fektetett szélesség), JPG formátumban. A fotókat 2019. november 4-ig várjuk az alábbi e-mail címen: .

A beérkezett műveket 3 főből álló, szakmailag elismert zsűri értékeli majd, a legjobbakból pedig kiállítást állítunk össze. A tárlat megnyitójának időpontja 2019. november 27.,szerda, 10 óra.

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ