ESTD konferencia és Workshop Debrecenben

2018. május 14. - 10:15

2018 május 10-én Dr. Renée P. Marks Disszociáció Gyermek- és serdülőkorban címmel Workshopot tartott.

Május 11-12 között pedig nagy sikerel került megrendezése a "Komplex trauma-eredetű disszociáció: értelmezés, diagnosztizálás és kezelés: Integratív és gyakorlati bevezető/ Complex trauma-generated dissociation: diagnostics and treatment" című konferencia Debrecenben.

Ez volt az ESTD (European Society for Trauma and Dissociaton) első magyarországi konferenciája a Debreceni Egyetem Magatartástudományi Intézet szervezésében.
A téma két kiemelkedően jeles, úttörő szakértője, Prof. Dr. Onno Van Der Hart és Dr. Suzette Boon tartotta az előadást.

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.