Klinikai és Egészségpszichológiai Tanszék

Klinikai és Egészségpszichológiai Tanszék, vezetője: Dr. Kuritárné Dr. Szabó Ildikó, egyetemi docens
 
A Tanszék látja el az egészségpszichológia MSc. pszichológiai tárgyainak oktatását, valamint a DE  különböző szakjain a pszichológiai alapozó tárgyakat (pszichológiai alapok, orvosi pszichológia, kommunikáció, stb.). 

A Tanszék irányítja a klinikai szakpszichológus képzést (4 éves szakirányú szakképzés), valamint a jelenleg 5 fő Ph.D. hallgató munkáját. Kutatómunkájának fő iránya a különböző szomatikus területeken az egészségmagatartás-, fejlesztés és gyógyítás pszichológiai tényezőinek feltárása.

A tanszék munkatársai által elérhető szolgáltatás az egyetem hallgatóinak az Ariadné fonala -  lelki problémákkal küzdő hallgatók támogatása.

 

 

Frissítés dátuma: 2019.01.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.