Dékáni köszöntő

Köszöntöm a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának honlapján!  

 

A Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kara Magyarország egyetlen és Közép-Európa egyik legfontosabb népegészségügyi oktatási, szak- és továbbképzési, kutatási és szakértői tevékenységet végző intézménye. Célunk az, hogy e tevékenységeinket olyan magas színvonalon folytassuk, amellyel nemcsak a hazai, de a nemzetközi felsőoktatási intézmények közötti megmérettetésben is megálljuk helyünket. Törekszünk arra, hogy a hallgatók újabb és újabb nemzedékei számára adjunk át hasznos és fontos tudást, és készségeket, ezzel felkészítve őket a munkaerőpiacon való helytállásra.
Honlapunkon magyar és angol nyelvű alap-, mesterképzési és szakirányú továbbképzési szakjainkról, szak- és továbbképzési programjainkról, kutatási és szakértői tevékenységünkről kívánunk hasznos és naprakész információkat nyújtani minden jelenlegi, jövőbeni és végzett hallgatónknak, valamint minden érdeklődő számára.

 

Dr. Zsuga Judit, egyetemi docens, mb.dékán

 

Frissítés dátuma: 2019.01.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ