Tájékoztatás

A Debreceni Egyetem Szenátusának 12/2022. (VI.23.) sz. határozatában foglaltak alapján a Népegészségügyi Kar Egészségügyi Karba történő beolvadásával 2022. augusztus 1-től létrejött a Debreceni Egyetem Egészségtudományi Kar.

Az Egészségtudományi Kar új honlapjának elkészültéig a szükséges információk ezen a honlapon érhetők el.

A honlapon található információk a már jogviszonnyal rendelkező hallgatók számára érvényesek.

A tanulmányaikat 2022. szeptemberében kezdő hallgatók számára a tanulmányaikra vonatkozó adatok 2022. augusztus 15-ét követően kerülnek feltöltésre.

Frissítés dátuma: 2022.08.01.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.