Események

26 nov
A kultúra és felnőttképzés értékteremtő professzora tiszteletére rendez konferenciát a DAB Nevelés-, Művelődéstudományi és Pszichológiai Szakbizottság és a DE BTK Nevelés- és Művelődéstudományi Intézete.
22 nov
Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara és a Reumatológiai Tanszék tudományos előadásokat tart.
22 nov
„Fiatal Kutatók Fóruma” címmel rendez tudományos ülést az ÁOK Belgyógyászati Intézet és a Klinikai Központ Belgyógyászati Klinikája a Magyar Tudomány Ünnepe programsorozat keretében.
22 nov
„Tehetségből fiatal kutató" – A kutatói életpályát támogató tevékenységek a felsőoktatásban címmel rendez doktorandusz konferenciát a DE Gazdaságtudományi Kar Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ