Hírek

Tapasztalatcsere a tanárképzésről
Közös tanácskozásra invitálta a tágabb régió oktatási intézményeinek vezetőit a Debreceni Egyetem Tanárképzési Központja. A fórum központi témája az osztatlan tanárképzésben résztvevő hallgatók szeptemberben kezdődő egyéves iskolai gyakorlata volt.
Németül vitáztak a gyakorlóban
Bevezessék-e a magyar iskolákban a lövészet tantárgyat? Tiltsák-e ki a mobiltelefonokat az osztálytermekből? – aktuális témákról vitatkoztak, ráadásul német nyelven a régió középiskolásai a Debreceni Egyetem Kossuth Gyakorlójában.

Videók

Debreceni Egyetem
yoUDay - 2017-ben is a Te napod

Események

12 ápr
„A víz: áldás és/vagy átok – gondoljuk újra” címmel, „A víz az élet bölcsője – vigyázzunk teremtő sokféleségére!” mottóval rendez szakmai tanácskozást a Debreceni Egyetem közreműködésével az MTA Környezettudományi Elnöki Bizottság.
12 ápr
Két témakörben is tudományos tanácskozást rendez a Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Karának Praetor Szakkollégiuma az MTA-DE Közszolgáltatási Kutatócsoporttal közösen.
04 ápr
A neuro- és pszicholingvisztikai zavarok rehabilitációjában alkalmazott lovesterápiáról tart előadást Schéder Veronika, a Gyógypedagógiai Intézet főiskolai docense.
28 már
"A regiszterek készítése, alkalmazása, használata és saját tapasztalatok" címmel tudományos ülést rendez a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara a Bőrgyógyászati Allergológiai Nem Önálló Tanszék közreműködésével.