Tájékoztató a kéziratok elkészítéséhez

A közlemények egységes formai és szakirodalmi szerkezet alapján kerülnek előkészítésre, tördelésre. Ezek betartásához adunk a következő letölthető fájlban tanácsokat.

Tájékoztató kézirat elkészítéséhez a Népegészségügy folyóirat szerzői részére

Az cikkek illusztrálásához, a diagrammok, függvények megrajzolásához, a megfelelő színek használatához nyújt segítséget a színtáblát tartalmazó minta.

Színjegyzék (RGB értékekkel)

A fényképek nyomdai megjelenítéséhez egy minimális felbontás vagy pixelérték kötelező. A tervezett képméretnek legalább 300 dpi felbontásban kell elkészülnie, vagy más képfeldolgozó eljárás után: a minimum 1000 pixel legkisebb oldalmérettel rendelkezzen.

 

Frissítés dátuma: 2019.01.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.