Terepgyakorlati pályázati felhívás

2019. november 07. - 09:45
A Népegészségügyi Kar hallgatói számára terepgyakorlati pályázatot hirdet

A DE Népegészségügyi Kar szakmai terepgyakorlati ösztöndíj pályázatot ír ki a Kar egészségtudományi alap- és mesterképzéseiben résztvevő államilag támogatott hallgatói, illetve 2-3 fős hallgatói csapatok számára a Debreceni Egyetem Hallgatói Térítési és Juttatási Szabályzat 22. §. (2) alapján, melynek célja a társadalom bármely kisebb közössége számára terepgyakorlati keretek között a népegészségügy jelentőségét kézzelfogható módon bemutató olyan tájékoztatás, figyelemfelkeltő kampány megtervezése és kivitelezése, mely a népegészségüggyel kapcsolatos, az egészség megőrzésére, az egészséges életmód és az egészséges környezet fontosságára, a rendszeres testmozgással, az egészséges táplálkozással, a környezettudatosabb életmóddal, a szenvedélybetegségek elkerülésével foglalkozó kérdésekre irányítja a figyelmet és mutatja be közérthető módon a célközönség számára.

A pályázat benyújtható egyénileg és max. 2-3 fős csapatokban is. A pályázati űrlapot ilyen esetben is minden pályázónak be kell nyújtania, jelölve azt, hogy melyik csapathoz tartozik.

A pályázati támogatás odaítélésének feltétele, hogy a pályázó vállalja a megvalósított ötlet előre egyeztetett időpontban történő bemutatását, emellett kiemelt szempontja a magas szakmai és ötletes tartalom, a kreatív megvalósítás és az igényes kivitelezés.

A 2019/2020-as tanév I. félévére vonatkozóan a Kar teljes idejű alap- vagy mesterképzéseiben résztvevő államilag támogatott hallgatói pályázatok 2019. november 07-22. között nyújthatók be. Az ösztöndíj folyósítása egyszeri, ami 2019. december 1. napján kerül folyósításra. Az ösztöndíj összege max. 100.000.- Ft/fő.

Jelen Pályázati felhívás támogatására rendelkezésre álló keretösszeg várhatóan legfeljebb 1.900.000.- Ft.

Pályázati felhívás: nk_palyazati_felhivas_2019.docx

Pályázati adatlap:palyazati_adatlap_1sz_melleklet.docx

Bírálati lap:biralati_lap_2sz_melleklet.docx

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ