Díjazott lett a Népegészségügyi Kar hallgatója

2019. március 08. - 15:00
A SCIndikátor verseny döntőjében a MEMO Science & Innovation különdíjat és a közönségdíjat is elnyerte Horváth Ivett Szalóme gyógytornász hallgató.

Szerdán befejeződött a 2019-es SCIndikátor verseny döntője, ahol Horváth Ivett Szalóme, végzős gyógytornász hallgató sikeresen szerepelt. A SCIndikátor az ország első tudománykommunikációs mentorprogramja, melynek célja, hogy felkutassa és bemutassa a jövő tudományos példaképeit: olyan egyetemistákat és PhD hallgatókat, akik a közönség számára közérthetően mutatják be természettudományos és technológiai kutatási területüket. A közel négy hónapig tartó, mentorok segítségével zajló felkészítés és a több lépcsős megmérettetés eredményekén Ivett a „MEMO Science & Innovation különdíj”-át és a közönség szavaztok alapján az „Év közönségdíjas kutatója” címet nyerte el. Ezúton is köszönjük a szavazók támogatását.

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ