CSAKOSZ kongresszus

2019. március 07. - 09:45
A Családorvos Kutatók Országos Szervezete (CSAKOSZ) 2019. február 28-március 2. között tartotta éves kongresszusát Hajdúszoboszlón
A Családorvos Kutatók Országos Szervezete (CSAKOSZ) 2019. február 28-március 2. között tartotta éves kongresszusát Hajdúszoboszlón, amelyet ebben az évben a Népegészségügyi Kar Családorvosi és Foglalkozás-egészségügyi Tanszéke rendezett.
A konferencián több mint 100, kutatással, tudományos munkával foglalkozó háziorvos vett részt, elsősorban a 4 orvostudományi egyetem családorvosi tanszékeinek munkatársai, de sok más elkötelezett, lelkes kolléga is jelen volt.
A megnyitó ünnepségen került sor az ÉLETMŰDÍJ átadására, amelyet Prof. Dr. Schmidt Péter (gyermek-háziorvos, Győr) kapott és itt vette át a NÍVÓDÍJAT Dr.Torzsa Péter, a Semmelweis Egyetem docense, aki emellett háziorvos Budapest XIII. kerületében. A díjakat Prof. Dr. Rurik Imre a CSAKOSZ elnöke és Dr.Rinfel József ügyvezető titkár adták át.
A háziorvosok saját kutatásai mellett, a legnagyobb érdeklődést az orvoslás keretein belűl végzett sarlatánságokat bemutató Prof. Dr. Boldogkői Zsolt (SzTE) előadása és a kémiai népbutításokat leleplező előadás váltotta ki, amelyet Prof. Dr. Fábián István (DE) tartott. Külön szekció foglalkozott a telemedicinával és az IT alkalmazásának távlataival. A kongresszus munkanapjait a vendégek jóhangulatú programokkal zárták.
Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ