Álláshirdetés

2019. február 11. - 13:15
Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet szakpszichológus munkakörbe munkatársat keres.

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S

A Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet parancsnoka a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény 133. §-a alapján pályázatot hirdet az intézet Vezetői közvetlen állományában a szakpszichológusi beosztásának betöltésére.

A hivatásos szolgálati jogviszony időtartama: Határozatlan idejű szolgálati jogviszony.

Foglalkoztatás jellege: Teljes munkaidő

Munkavégzés helye: Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet, 4024 Debrecen, Iparkamara u. 1.

Pályázati feltételek:

 magyar állampolgár,

 büntetlen előélet, kifogástalan életvitelnek való megfelelés,

 egészségi, pszichikai és fizikai alkalmasság,

 szakirányú egyetemi végzettség,

 szakpszichológusi végzettség,

 rendészeti szervező szaktanfolyam megléte,

 a szakpszichológusi beosztás D besorolási kategóriájának betöltéséhez, a fizetési fokozat szempontjából legalább 8 év szolgálati idő megléte.

A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent:

 büntetés-végrehajtási területen szerzett szakmai tapasztalat,

 Robotzsaru Neo és FANY program ismerete.

A munkakörrel járó főbb feladatok:

 az intézetben elhelyezett fogvatartottak körében a pszichológusi tevékenység elvégzése,

 együttműködés a reintegrációs szakterülettel, tájékoztatás részükre a fogvatartottakkal kapcsolatos megállapításokról, javaslattétel a szükséges kezelési módokra,

 kiemelt figyelemmel kísérése az ön- és közveszélyes fogvatartottak pszichés állapotának,

 szakpszichológusi tevékenység ellátása a személyi állomány körében (a véglegesítéshez, a beosztás változáshoz és az időszakos pszichikai alkalmassági vizsgálathoz szükséges szűrések elvégzése)

Illetmény:

A rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló 2015. évi XLII. törvény 351. §-a és 354. §-a, valamint a belügyminiszter irányítása alatt álló rendvédelmi feladatokat ellátó szerveknél a hivatásos szolgálati beosztásokról és a betöltésükhöz szükséges követelményekről szóló 30/2015. (VI.16.) BM rendelet 6. melléklete alapján helyi szerv, Tiszti besorolási osztály D besorolási kategória szerint.

A pályázathoz kérjük mellékelni:

 a legfontosabb személyes adatokat, elérhetőséget is tartalmazó részletes szakmai önéletrajzot,

 az állami, szakmai iskolai végzettséget, szakképzettséget igazoló okiratok hiteles másolatát,

 hozzájárulási nyilatkozatát, hogy az elbírálásban résztvevők a pályázati anyagot megismerhessék, abba betekinthessenek, valamint az abban foglalt, személyes adatainak a pályázati eljárás során történő kezeléséhez,

 munkaköri alkalmasságot alátámasztó igazolásokat,

 amennyiben jelenleg is ezekhez kötött beosztásban dolgozik, az erre vonatkozó nyilatkozatot.

A pályázatokat a Hajdú-Bihar Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet Parancsnokának címezve postai úton a 4024 Debrecen, Iparkamara u. 1. címre vagy elektronikus úton a címre lehet benyújtani.

A pályázat benyújtásának határideje: 2019. február 15.

A pályázati eljárás részét képezi egy személyes elbeszélgetés, melyre a pályázóval előre egyeztetett időpontban kerül sor. A benyújtott pályázatokat az általam kijelölt bizottság bírálja el, melynek eredményről a pályázók írásban értesítést kapnak.

A pályázattal kapcsolatosan bővebb felvilágosítást az intézet Személyügyi és Szociális Osztályán kérhető a 113-1500 EKG hívószámon, illetve az 52/526-226-os vezetékes telefonszámon.

Időzített hír: 
0

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ