KIEMELT TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT A 2017/2018. TANÉV II. FÉLÉVÉRE

2018. március 12. - 09:45
A 2017/18. tanév II. félévében is pályázhatnak hallgatóink kiemelt tanulmányi ösztöndíjra.

A 2017/18. tanév II. félévében is pályázhatnak hallgatóink kiemelt tanulmányi ösztöndíjra.

Pályázat leadási határidő: 2018. március 27. (kedd), 12.00 óra

Pályázat leadás helye: DE Népegészségügyi Kar Tanulmányi Osztály (4028 Debrecen, Kassai út 26/B)

Pályázati űrlap: kiemelt_szakmai_osztondij_adatlap_2017_18_ii.docxkiemelt_szakmai_osztondij_adatlap_2017_18_ii.docx

Pályázati feltételek és igazolások az alábbiak szerint:

  1. A kiemelt tanulmányi ösztöndíjra pályázhat minden olyan DE NK hallgató, aki nem részesül köztársasági ösztöndíjban az adott tanévben, és ösztöndíjindexe a két utolsó félévben, külön-külön legalább 4,50 és rendelkezik középfokú C típusú nyelvvizsgával. A pályázatokat a Tanulmányi Osztályon, a Tanulmányi Bizottságnak címezve kell leadni.
  2. A pályázatnak tartalmaznia kell: a kitöltött, kinyomtatott és aláírt jelentkezési lapot, a TDK tevékenység igazolását (előadásokról, poszterekről, pályamunkákról, publikációkról szóló igazolásokat). Az egyéb közéleti, sport, kulturális tevékenységről szintén igazolás csatolandó.
  3. Az ösztöndíjban részesülő hallgatók körére és az ösztöndíj összegére a Kari Hallgatói Önkormányzat tesz javaslatot. A döntést a Kari Tanulmányi Bizottság hozza. A pontozás módja a Tanulmányi Osztályon elérhető.

A kitöltés menete és útmutatás:

  • Az ösztöndíjra a kari honlapról letölthető nyomtatvánnyal a Tanulmányi Osztályon keresztül lehet jelentkezni.
  • A TDK munka igazolására csak és kizárólag a TDT felelős által kiadott igazolás alkalmas, amelyet a DE Tudományos Diákköri Tanács honlapjáról (http://tdk.dote.hu/system/files/igazolas_adatlap_2010_pub.pdf) letöltve és kitöltve kell leadni.
  • Amennyiben a TDT által hitelesített igazoláson nem szereplő tudományos tevékenységgel rendelkeznek, annak igazolását le kell adni a Tanulmányi Osztályon!
  • A DEMONSTRÁTORSÁG igazolását azon intézet által (aláírással és pecséttel ellátva) kell hitelesíteni, ahol a demonstrátori tevékenység folyik.
  • A PREVENCIÓS MUNKA, KIEMELKEDŐ KÖZÖSSÉGI MUNKA, illetve a KIEMELKEDŐ SPORTTELJESÍTMÉNY igazolására az adott vezetőség által kiadott igazolás kerül elfogadásra.
  • Az MEGJEGYZÉS rovatba az ösztöndíj elbírálásához szükséges észrevételek kerülhetnek.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ