Népegészségügyi Iskola

Munkatársak Oktatás
 

Rövid bemutatás

A magyar kormány világbanki hitel segítségével indított, az egészségügy átszervezését elősegítő programjának részeként, az akkori Debreceni Orvostudományi Egyetem szervezeti struktúráján belül, Magyarországon elsőként, Népegészségügyi Iskola jött létre, mely a posztgraduális népegészségügyi szakemberképzést 1996. szeptemberében indította el.

A Népegészségügyi Iskola jelenleg a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának országos feladatokat ellátó népegészségügyi posztgraduális továbbképzési központja, mely a népegészségügyi szakemberképzés területén szakirányú továbbképzési szakokat működtet, úgymint: népegészségügyi szak, környezet-egészségügyi szak, egészségfejlesztési szak, epidemiológiai szak, kórházhigiéné-és infekciókontroll és egészségügyi minőségbiztosítási és-fejlesztési szak.

 A Népegészségügyi Iskola az Association of Schools of Public Health in the European Region (ASPHER), ezen belül a European Training Network tagja.

Elérhetőség

  • Cím: 4028 Debrecen, Kassai út 26.
  • Postacím: 4002 Debrecen, Pf. 400.
  • Telefon: 52/ 512-768
  • Fax: 52/ 512-769
  • Email: info@sph.unideb.hu

Frissítés dátuma: 2022.03.29.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.