Intézetünk két Egészségpszichológia mesterszakos hallgatója, Kiss Dóra (témavezető: Kuritárné Dr. Szabó Ildikó) és Bollmann Klaudia (témavezető: Dr. Molnár Judit) az Új Nemzeti Kiválóság Programban sikeresen pályázott.
Ezen felül Bollmann Klaudia (témavezető: Dr. Molnár Judit) Nemzeti Felsőoktatási ösztöndíjat is kapott.

2017 szeptember 11.-én Hétfőn a Magatartástudományi Intézet hallgatói napot tart.

 

 

Kedves Hallgató!

Az alábbi táblázatban található a Magatartástudományi Intézet index aláírási rendje.

2017. április 28-29-én Liora Somer izraeli művészetterapeuta vezetésével művészetterápiás műhelyképzés került megrendezésre 25 fő részvételével. 

A Népegészségügyi Képző- és Kutatóhelyek Országos Egyesületének XI. konferenciája 2017. aug. 30-szept. 1. közt kerül megrendezésre Szegeden.

Bővebb információ:  http://web.med.u-szeged.hu/puhe/nke2017/

A filmklub következő vetítése: Egy csodálatos elme - 2017. ápr. 25.

Helyszín: Auguszta telep 2. apartman tetőtér tanterem

A 2015-ben megjelent, családon belüli traumatizációról szóló kötet ("Úgy szerettem volna, ha nem bántottak volna") az Intézet munkatársai, Kuritárné Szabó Ildikó és Tisljár-Szabó Eszter szerkesztésében, az Oriold és Társa Kiadó gondozásában. 

2017. március 18-án Kuritárné dr. Szabó Ildikó előadást tartott "Többszörös kötődési mintázatok komplex disszociatív zavarokban" címmel az Integratív Pszichoterápiás Egyesület által szervezett szakmai műhelyrendezvényen Budapesten.

A  2017. évi XV. Magatartástudományi Napok az Ártó-Védő Társadalom Konferenciával közösen szerveződik. 
A Konferencia 2017. június 8-9-én Budapesten kerül megrendezésre. A konferencia kiemelt témái a “védők”, azaz a gyógyítók és egészségügyi szakdolgozóktársadalma, valamint az egészség és társadalom a 21. században. 

A Magyar Pszichológiai Társaság XXVI. Országos Tudományos Nagygyűlése

2017. június 1-3. között Szegeden kerül megrendezésre

„Személyes tér - közös világ” címmel