Hírek

12 máj
IX. Fizioterápiás Szakmai Nap 2018.05.25.
A fájdalom kezelése fizioterápiás módszerekkel
12 máj
Kötelező szakmacsoportos továbbképzés 2018. május 11-12.
Betegfelvétel, a beteg állapotának felmérése (Megújult tartalommal!)
11 máj
Közösen a KKV-kért
Az iparfejlesztés támogatására Mérnöki és Üzletfejlesztési Innovációs Intézetet hozott létre a Debreceni Egyetem - jelentette be Bács Zoltán kancellár a GE Beszállítói Fórumán pénteken. A cél, hogy a hallgatók iparági tapasztalattal rendelkező mesteroktatók segítségével bővíthessék tudásukat.
11 máj
Sportösztöndíjat érdemeltek
A Debreceni Egyetem hét sportoló hallgatója vehette át idén a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat sportösztöndíját. A díjazottak vívásban, röplabdában, tollaslabdában és labdarúgásban nyújtottak kiemelkedő teljesítményt.
10 máj
Továbbra is az élvonalban
Megőrizte tavalyi helyezését a Debreceni Egyetem a Times Higher Education (THE) újonnan megjelenő listáján, amely a feltörekvő és BRICS-országok kutatóegyetemeit rangsorolja.
09 máj
Az elme működésének csodája
A Debreceni Egyetemen rendezik az Európai Trauma és Disszociáció Társaság első magyarországi konferenciáját. A május 11-12-ei tanácskozásra hazai klinikai pszichológusok, pszichiáterek mellett Svédországból, Szlovéniából, Lengyelországból és Romániából is érkeznek szakemberek.
08 máj
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Kiváló jelentkezési adatok, kancellári konferencia, új jégkorong szakosztály, jubileumok, adománygyűjtő akció, szakmai tanácskozások – a Debreceni Egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított áprilisban is a Díszudvar magazin.
07 máj
Nemzeti felsőoktatási ösztöndíj 2018/19-es tanév
A Debreceni Egyetem "nemzeti felsőoktatási ösztöndíj" pályázatot hirdet a 2018/19-es tanévre.
07 máj
Mentési gyakorlaton a medikusok
Földrengés sérültjeit mentették, sátorkórházat építettek és zöld-határon érkező menekülteket láttak el a Debreceni Egyetem orvostanhallgatói a hétvégén. A szimulációs gyakorlatot a Debreceni Egyetem Különleges Orvos és Mentőcsoportja szervezte.