Hírek

12 már
KIEMELT TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ PÁLYÁZAT A 2017/2018. TANÉV II. FÉLÉVÉRE
A 2017/18. tanév II. félévében is pályázhatnak hallgatóink kiemelt tanulmányi ösztöndíjra.
08 már
Vese világnap: fókuszban a nők
A nőket érintő vesebetegségekre és a speciális kockázatot jelentő állapotokra hívták fel a figyelmet a Debreceni Egyetem szakemberei csütörtökön a vese világnapján, melynek fókuszában idén a nők egészsége áll.
28 feb
Tudományos Diákköri Konferencia 2018
Ismét eredményesen szerepeltek a Népegészségügyi Kar hallgatói a 2018-as Tudományos Diákköri Konferencián.
22 feb
Az ESTD első magyarországi konferenciája a Debreceni Egyetemen
2018. május 10-12-én Debrecenben kerül megrendezésre a Komplex trauma-eredetű disszociáció: értelmezés, diagnosztizálás és kezelés című konferencia
31 jan
MinDEn, ami sport
Testnevelő tanárnak, sportközgazdásznak, -jogásznak, -analitikusnak, rehabilitációs szakembernek vagy kézilabda edzőnek készülsz? A Debreceni Egyetem hazánkban a legszélesebb oktatási és kutatási portfóliót kínálja a sporttudományi és kapcsolódó tudományterületi képzésekben.
25 jan
Már dietetikusokat is képeznek
Országosan egyedülálló egészségpszichológia- és komplex rehabilitáció mesterképzés, valamint sportrehabilitáció specializáció és dietetikus szakirány – csak néhány a Debreceni Egyetem Népegészségügyi Karának folyamatosan fejlődő képzési kínálatából.
25 jan
Súlyos népbetegségek új terápiái
A magas vérnyomás és a kávé-, alkohol-, valamint csokoládéfogyasztás összefüggéseiről, tényekről és tévhitekről is szó lesz a XV. Regionális Hipertónia Napon. Az országos jelentőségű tudományos tanácskozást január 27-én tartják a Debreceni Egyetem Aulájában.
12 jan
Írásbeli záróvizsga eredmények
Írásbeli záróvizsga eredmények 2018.01.12.
22 dec
Egyetemünk hírei az Alföld TV-n
Egyedülálló kutatás, háromoldalú együttműködés, új könnyűzenei képzés, jubileumi ülések, adományok – az egyetem legfontosabb híreiről, eseményeiről tudósított decemberben is a Díszudvar magazin.
14 dec
WHO együttműködés - Piroska Ostlin látogatása
Piroska Ostlin, az Egészségügyi Világszervezet Európai Irodájának Egészségpolitikai Divízió-igazgatója hivatalos látogatása