TALENTn Tehetségfórum

2018. november 08. - 13:56
A Debreceni Egyetem ad otthont november 13-án a TALENTn Tehetségfórumnak, amelyen - többek közt - az „50 tehetséges magyar fiatal” cím nyertesei is előadást tartanak elképzeléseikről, sikereikről, eddig elért tudományos eredményeikről.

A program díjazottjainak előadásában egyéni tehetségutak, személyes drámák és sok esetben a világsiker kapujába ért fiatalok történetét ismerhetjük meg. Van közöttük tervezőmérnök, matematikus, kézműves termékeket tervező designer, online marketing szakember, gyógyszerész, kórházban gyógyuló beteg gyermekeknek angolt tanító, mesét olvasó, egyetemi közösséget szervező tehetség és ipari formatervező, aki saját tervezésű egykerekűjével lett többször is világbajnok.


A Debreceni Egyetemet négy hallgató képviseli, ketten – Gyermán Anna és Varga Gábor – a pályázat nyertesei. Rajtuk kívül Katona Tamás és Tóth Gábor is lehetőséget kap a bemutatkozásra, valamennyien a Debreceni Egyetem Tehetséggondozó Programjának (DETEP) felfedezettjei.


A Nemzeti Tehetség Program (NTP) támogatásával megvalósuló TALENTn Tehetségfórum kiemelkedő fiatal tehetségek bemutatkozására teremt alkalmat, novemberben több egyetemi városban, Debrecenben, Dunaújvárosban és Kecskeméten kapnak lehetőséget arra, hogy tevékenységükről, fejlődésükről tartsanak előadásokat, minél több fiatalt megszólítva az országban.


A mentorprogram a Silver Kiadó Kft. jóvoltából valósul meg.


A tehetségfórum november 13-án, kedden 10 órakor kezdődik a Debreceni Egyetem Főépület Aulájában.


Sajtóiroda – BZs


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ