Hírek

Álláshirdetés ügyvivő-szakértő
Debreceni Egyetem Népegészségügyi Kar Tanulmányi Osztály ügyvivő szakértő munkakör betöltésére pályázatot hirdet
Parasportokkal ismerkedtek
Csörgőlabda és vakfoci – néhány órára a Debreceni Egyetem testnevelés szakos hallgatói is megtapasztalhatták, milyen érzés látássérültként sportolni az intézmény első alkalommal szervezett érzékenyítő tréningjén. Nem volt egyszerű dolguk.

Események

23 ápr
Debreceni Egyetem Ihrig Károly Gazdálkodás- és Szervezéstudományok Doktori Iskola Doktori Workshop-ot rendez a doktoranduszok, doktorjelöltek, fiatal és tapasztalt kutatók publikációs tevékenységének elősegítésére.
23 ápr
A Belgyógyászati Intézetének elmúlt 5 éves tevékenységét mutatja be tudományos tanácskozás keretében a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara.
22 ápr
International Agroforestry Training címmel egész hetes nemzetközi agárerdészeti képzést rendez a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi , valamint Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara.
19 ápr
„A felsőoktatási lifelong learning társadalmi és gazdasági haszna: kutatás – fejlesztés – innováció” címmel rendez konferenciát az élethosszig tartó tanulás témakörében a Debreceni Egyetem.